IMG_3781

Etter en fotballfri helg var det klart for å dele ut poengene som skulle vært delt ut første serierunde. Grunnet flere u-landslagsspillere på Kongsvinger ble kampen da utsatt. Tirsdag kveld gjestet altså Kongsvinger Greibanen.

Continue reading »

 
IMG_3157

Kampen mot Fortuna denne søndags ettermiddagen ble mer spennende en hva som strengt tatt var nødvendig. Etter unormalt mye stang ut dukket Eli opp få minutter før slutt og sørget for at alle poengene ble igjen i Oslo.

Continue reading »

 
Amalie Ramadan

Igjen er det blitt helg og igjen skal det kjempes om poeng på grønne matter rundt om i det ganske land. For Greis del er det Fortuna Ålesund som må overvinnes om det skal bli 3 nye poeng på hjemmebane. Kampstart er 15.00 på søndag.

Continue reading »

 
IMG_2729

Litt forsinket kommer et kort referat fra kampen i Bergen hvor Grei startet best men hvor Åsane fort giret opp og tok tak.

Continue reading »

 
Silje Paulsen

Lørdag 4. Mai går turen til Bergen og Åsane for å møte det ubeseriede vestlandslaget. De stiller blant annet med to tidligere LGT-spillere i troppen. Etter fredagens snøfall er vi spente på baneforholdene i byen mellom de 7 fjell.

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha