Etter god og jevn matching i helga var det toppseirelaget Kolbotn som skulle gi jentene noe å bryne seg på. På en unormalt glatt Li-bane møttes lagene til dyst onsdag kveld. Noe overraskende var det LGT som stakk av med seieren.

Continue reading »

 

Etter to dager med fotballspilling hvor kvaliteten steg fra kamp til kamp kunne kaptein Maja løfte trofeet over hodet og juble for seier.

Continue reading »

 
Siri Delviken 2

LGT gjorde kort prosess i gruppefinalen mot Telemarkslaget Urædd. På en tidlig og kald søndags morgen kunne man til tider se fin angrepsfotball på Kringsjå. LGT er dermed klar for finale i ettermiddag.

 

Hovedstatsjentene gikk rett i strupen på Urædd som antageligvis hadde forventet en jevn og tett kamp med tanke på gårsdagens resultater. Men slik ble det ikke. Det er storscorer Eli som åpner ballet når hun skjærer inn fra kanten og blir spilt pent igjennom. Få minutter senere går Sandra på løp fra midtbanen og Lena får tredd igjennom en pasning så Sandra i ro og mak kan sende ballen i mål.

Etter dette faller LGT nedpå og slipper Urædd inn i kampen. Det varer likevel ikke lenge for Eli er “on fire” og putter sitt andre for dagen. Fra avspark går Lgt rett i stupen på Urædd som blir presset bakover. Marlene snapper opp ei tversoverpasning, setter fart og ordner 4-0 helt på egenhånd.

Før andre omgang ser det mørk ut med tanke på finalespill for Urædd. Men de har ikke gitt opp og henger bedre med når de siste 30 spilles. Det bølger litt frem og tilbake uten at noen av lagene kommer til spesielt store sjanser. Den første er det Siri som får, og spissen sier ikke nei takk til et mål og ordner 5-0 ledelse for LGT. Urædd får sin redusering når markeringene hos LGT glipper på en corner og de får ytterligere en trippelsjanse hvor Ida først redder og deretter er det Oda som stopper ballen på streken to ganger. Etter dette våkner LGT jentene opp igjen og kommer til flere gode sjanser. Blant annet har Kristin og Eirin muligheter til å øke ledelsen uten å lykkes.. Derimot har Siri nå funnet målet og når Urædds keeper er langt ute og samtidig sender av sted ei skummel pasning dukker Eirin opp, kjemper til seg ballen, sender den uselvisk til Siri som legger den i en fin bue over keeper som ikke har kommet seg tilbake i mål.

Resultat: LGT-Urædd 6-1 (4-0)
1-0 Eli
2-0 Sandra
3-0 Eli
4-0 Marlene
5-0 Siri
5-1 Urædd
6-1 Siri

Lgt’s lag: Ida – Marie(Kristin), Oda, Maja, Anna(Silje)- Marlene, Sandra(Kristin),Lena, Eli- Eirin, Siri

 

 
Eli

Da var en lang dag kommet til ende for gruppe B på Lyns eliteturnering. For LGT’s del er dette lagets første treningskamper og kanskje en liten pekepinn på hvordan vi ligger ann så langt i oppkjøring. At starten på februar for mange betyr tunge bein er noe vi ikke fokuserer på da det antageligvis gjelder spillere på de fleste andre lagene også.

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha