I kampannonsen skrev vi at det var siste seriekamp og at nå begynner vi å komme i form. Det var også sant. Nesten synd at serien er slutt. Etter å ha holdt Avaldsnes til uavgjort på deres hjemmebane, var jentene klare for å slå Medkila på søndag. Det begynte dårlig med 0-1 i første omgang, men etter en peptalk i pausen kjørte vi på og presset Medkila tilbake. Stine Høglie utførte litt vanlig magi og satte ballen i krysset fra skrått hold. Få minutter senere scorer Medkila etter å ha kommet rundt på sin høyrekant. En spiller får slått ut 45 grader hvor en annen Medkila jente står og sender baller i nettet bak Guro. Men LGT gir aldri opp. Mia kommer tråkler seg rundt på vår høyrekant og får spilt fri Marlene inne i feltet. Marlene blir takler bakfra i det hun avslutter og dommeren dømmer korrekt straffe. Lena gjorde ingen feil og satte straffen sikkert i mål. Dermed har vi vist at vi kan holde nivå med de aller beste.

Kampens store spiller var LGTs  Maja Nordahl med suverent hodespill og solid taklingsstyrke.

Sesongen begynte vanskelig med et helt lag som forlot oss fordi de ville spille i toppserien. Bare 4 spillere klarte det og dessverre ble en av dem, vår kjære Gry, alvorlig skadet. De andre som gikk spiller nå i lavere divisjon og burde nok heller ha blitt, men vi gråter ikke over det. Mange nuy spillere ble utviklet i toppfart og sammen med våre trofaste og mer rutinerte spillere, ble laget etter hvert svært bra. Når vi så fikk lille Synne på topp, hevet hele laget seg.

Gratulerer så mye jenter. Vi skal ikke glemme noen av dere på avslutningsfesten den 10.november.

 

 

Den suverene vinner av årets 1.divisjon hadde ikke tidligere i år avgitt poeng på hjemmebane. Det var derfor med vantro hjemmepublikum så at lille Synne på 16 år trillet rundt med Avaldsnes kjøpespillere. Før en halv time var gått, hadde hun gitt LGT ledelsen med 2-0. Bortelaget jobbet bra og Avaldsnes kom til svært få sjanser i 1.omgang. Utover i 2.omgang kom Avaldsnes mer med i kampen og klarte til slutt å utligne til 2-2. Dermed ble æren reddet og klubben fikk tilslutt utdelt sine medaljer fra NFF. Vi gratulerer Avaldsnes så my med opprykket og LGT med nok en glimrende laginnsats.

 

 

 

Vi har ikke vært skikkelig engstelige, for vi vet at vi har et lag som er mer enn godt nok til å slite i bunnstriden, – men slik situasjonen har vært har vi sett noen litt ekle konturerer av nedrykkspøkelset. Det er nå for vår del erklært dødt, og gravlagt i Bergen!!
Under vanskelige spilleforhold ble det i dag en relativt jevn kamp. Banen var tung og våt, – det spesielt på de 40 midterste meterne. Ingen av lagene leverte finspill, men kampen sett under ett hadde vi de fleste sjansene og vant fortjent.
Vi er nok en gang sterkest i 2. omgang, – vi har ikke tapt en 2.-omgang siden før ferien.
Åsane tok ledelsen med et langskudd i det 60. minutt. Siham utlignet i det 79. – når hun setter inn retur etter stolpeskudd av Synne. I det 90. er det Maja som med vilje og tæl setter inn seiersmålet etter klabb og babb foran Åsane-målet.
Det er en fin dag, – selv om Norwegian er 15-20 minutter forsinket fra Flesland!!

 

 

Etter en fortjent seier og søt kløe etter kampen mot Grand for 2 uker sider, ble det surt tap forrige helg. Hjemmekampen forrige søndag taper vi 2-4 – og det føltes noe ufortjent.
Vi hadde en fantastisk start på kampen mot Fløya, etter 34 sekunder ledet vi 1-0 Etter vår scoring og ut første omgang var Fløya klart best. De hadde ballen mest, men de skapte ikke direkte press mot vårt mål. Samtlige av deres 3 scoringer i omgangen kommer etter at vi til dels blir for opptatt av å se på ball/ballfører. Vi glipper da i markeringer, og dels er det for svak oppofrelse til å blokkere skuddmulighet / vilje til å vinne andreball i egen boks.
I motsetning til første omgang var det vi som eide kampen etter pause. Vi skaper muligheter nok til å få uavgjort, – men vi må se i øynene at med slik innsats og dominans burde vi spilt oss til enda flere klare scoringsmuligheter. Spenningen i kampen vedvarte helt til linjemannen overbeviste hoveddommer om at hun burde blåse straffespark i kampens sluttminutt. I våre øyne særdeles billig. Straffen ble sikkert ekspedert av Fløyas Eline Johansen, – dermed ble resultatet mest lik en overbevisende Fløyaseier, mens det, i hvert fall med ”mine rettferdighetsbriller” lignet mest på en kamp som skulle endt uavgjort.
I morgen, søndag 7. okt.
I morgen møter vi Åsane på bortebane. Lagene under oss på tabellen har i dag alle tapt sine kamper i denne serierunden. Seier i morgen vil gi oss trygg avstand til nedrykksplass. I tillegg vil vi da være poengmessig likt med Åsane, selv om de går foran på målforskjell.
I morgen har Åsane fordel av kjente omgivelser og gressbane, men jeg ser sterk i troen på at vi i morgen både vil mest, – og ikke minst, kan best!

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha