16 år gamle Synne Jensen som har vært på utlån fra LSK ut august, forlenger utlånsavtalen med LGT ut inneværende sesong. Hun er en målfarlig spiss som allerede har scoret 2 mål på de to seriekampene hun har spilt for LGT. Hun er for tiden på ladnslagsturnering i Riga, hvor hun også har scoret flere mål for Norge. Vi oppfordrer publikum til å komme se henne og resten av “nye” LGT, lørdag 8. september på Greibanen.

 

 

 

 

Kenneth Wold trekker seg som hovedtrener for LGT fordi den samlede arbeidsbelastning blir for stor. Han fortalte jentene dette selv igår. Kenneth meddelte allerede før ferien at han vurderte å trekke seg, men håpet at ferien ville lade batteriene. Dessverre skjedde ikke det. Etter at seierne over Fortuna og Alta var et faktum, fant han nå at tidspunktet for å trekke seg var riktig.

Vi takkerKenneth så mye for innsatsen i en slitsom sesong hvor et nesten helt nytt lag måtte bygges opp. Vi ønsker han hjertelig velkommen som tilskuer når hans samboer, Anne Lill, spiller for LGT2.

 

LGT slo Alta 2-1 i Finmarkshallen lørdag. Det var en meget viktig seier for LGT som dermed kom seg vekk fra nedryksposisjonen. Vi er nå 5 poeng foran Alta og har passert Fortuna på tabellen, men det er mye hardt arbeide igjen.  Vi har nå vunnet to viktige bortekamper og møter Kongsvinger hjemme om to uker.

Det var en sterk innsats av hele laget, men kampens store spiller var utvilsomt 16-årgamle Synne Jensen. Med sin store fart og fabelaktige teknikk, var hun stadig en trussel mot Alta-forsvaret. Hun scoret begge LGTs mål og var vagjørende for resultatet.

På bildet ser vi Synne i kamp med en Alta-forsvarer. I bakgrunnen ses LGTs Marlene Young

 

 

Det ble en god uke fpor LGT. Først slo LGT2 Bekkelaget 2-1 tirsdag og så vant LGTs førstelaget 2-1 over Fortune på Color Line stadion på søndag i en meget spennende kamp. Sistnevnte kamp, ble betegnet som en 6-poengs kamp i Sunnmørsposten. Vi håper at LGT nå er tilbake på vinnersporet.

Det ble aldri noen velspilt kamp kamp i Ålesund.. Til det stod alt for mye på spill for begge lag. LGT var det førende lag i 1.omgang. Synne Jensen som er på utlån fra LSK, skapte stor uro i Fortunas forsvar med sin store hurtighet. Synne er bare 15 år og er aldersbetemt landslagsspiller. Hun er utvilsomt et av norges alle største taleneter.

LGT ledet 1-0 ved pause etter scoring av Siham Loulanti som ble nydelig frispilt av Synne Jensen. I 2.omgang økte Sandra Berg LGTs ledelse til 2-0. Fortuna utlignet kort tid etter til 1-2 og det ble litt hektisk på slutten. Synne Jensen scoret deretter for LGT, men målet ble feilaktig annulert av dommer for angrep på keeper. PUH, dermed var kampen slutt.

 

 

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha