574876_195886167197757_100003291264336_289506_2080796558_n

I det jentene og dommerne spaserte ut på Solabanen for å sparke i gang kampen ble det reist spørsmål om sikkerheten rundt banen. På Sola drives det nemlig oppussing. Tartandekket rundt banen var fjernet og byttet ut med diverse anleggsmaskiner, og på langsiden var det en halv meter dyp grop fylt med steiner. Denne gropa var kun en halv meter fra sidenlinjen og skulle det bli en skulder mot skulder duell, takling eller liknende langs siden kunne det fort ha endte med at en av spillerne ville stupt ned i gropa og slått seg helseløs. For de som skulle ta innkast og cornere var det heller ikke spesielt mye å gå på, og vi husker alle hvor fatalt det ble for Ariela oppe i Tromsø.

Dommertrioen besluttet å flytte kampen over på kunstgresset. Etter at spillerne hadde fått byttet sko ble kampen tilslutt sparket igang 15. minutter forsinket.

Continue reading »

 


(2. div kvinner, 2. serierunde)

Mot nyopprykkende Bækkelaget i 2. divisjon, var dette en kamp hvor vi skulle vise oss frem. Planen var klar, og vi skulle ta de på fart og bakromspasninger. Men istedet så ble det en kamp der ingenting fungerte for oss, og hvor alt gikk galt. Veldig galt.

Continue reading »

 
lagene hilser

 

Gjengen som entret Greibanen lørdag formiddag var ikke mindre spent enn sist helg i Tromsø. Var tre poeng bare et blaff, eller er vi faktisk gode nok til å vinne kamper?

Continue reading »

 


Bedre sent enn aldri, her er kampreferat fra den første seriekampen i 2. div kvinner. LGT2 i 2. div er et samarbeidslag med Grei sine juniorjenter, og vi stiller derfor med et meget ungt lag i denne klassen. Yngst av alle er keeperen Ida, som kommer garantert til å bli en tidenes beste keepere som er oppfostret i Groruddalen. En duell i kampen var selvfølgelig duellen mellom søstrene Mia og Synne, som for første gang møttes som konkurrenter på hver sin halvdel av fotballbanen. Et gledelig gjensyn ble det også for alle andre tidligere spillere fra Gjelleråsen som siden ifjor har meldt overgang til LGT. Alt var klart for et spennende og et fartsfylt oppgjør, og det ble det!

Continue reading »

 

Lørdag 21.april spiller LGT året føste hjemmekamp på Greibanen kl. 13. Etter 1-0 seier over Fløya i første seriekamp, gleder vi oss til kampen mot Fortuna Ålesund. Etter gode publikumstall i i første serierunde, håper vi at mange tilskuere finner veien til Greibanen lørdag. Vis at Groruddalen er Norges mest folkerike dal. Møt opp. La oss sette ny publikumsrekord!

 

 

 
LGT

Endelig seriestart og den var en spent gjeng som entret Fløyabanen søndag ettermiddag. 7 av spillerne skulle prøve seg på dette nivået for første gang!

Continue reading »

 

Jentene er på plass i Tromsø og klare for å sparke igang årets 1. Divisjon mot Fløya. Med en tredjeplass i fjor og forsterkninger i troppen er det ingen enkelt kamp vi skal spille.

Det nye LGT med mange debutanter er klare for å gi nordlendingene kamp!

Troppen som er i Tromsø består av 15 spillere: Guro, Cecilie, Karoline, Anette, Ariela, Oda, Sandra, Marlene, Lena, Mia, Maria, Tale, Kaja, Siham og Stine

 

Marlene fornøyd med bursdag og scoringer

LGT spilte sin siste treningskamp før seriestart. Det ble 4-1 til LGT mot Skaphedin 2.påskedag i Telemarkshallen. Det var en god kamp for oss. De nye spillerne begynner å komme inn i spillestilen. Flere spillere er også små skadet, så det ble flere innbytter. 2 scoringer av bursdagsbarnet, Marlene Young. Forøvrig scoret også Lena og Tale.

Laget: Guro, Ari, Oda, Cecilie, Kaja, Tale, Marlene, Sandra, Lena, Maria og Siham. Innbyttere: Mia for Tale, Camilla for Ari.

 

 

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha