Dag 3 for årets treningsleir for LGT damene her nede i Kungsbacka, litt sør for Göteborg. Etter mange gode treningsøkter de siste dagene, er vi klar for å møte IFK Värnamo, som vi vet fint lite om føre kampstart. Vi har fått mange småskader mens vi har vært her nede, som setter både Anette, Mia, Kaja, Arlinda og Siderela ute av denne kampen . Sandra er også litt redusert, etter en kraftig lårhøne fra i går, uten at det viste seg nevneverdig utover i kampen. På den andre siden, så har vi fått med oss Oda (brun og blid) som returnerte fra LSK’s samling på La Manga i går.

Disse startet treningskampen (4-5-1):
Stine, Maria, Marlene, Lena, Sandra, Ingrid, Ariella, Oda, Karoline, Cecilie og Guro.

På benken:
Kaja, Amalie, Marthe, Siham, Eirin, Mia, Linda, Siderela, Tale, Martine, Kamilla og Anette

Kampforløpet:

8 min     0-1         
IFK Värnamo står høyt, og vi taper en duell som lobbes over Guro i mål.

13 min   1-1         
En litt merkelig situasjon, dommeren blåser feilaktig av for Maria som står i offside, men ballbanen brytes av IFK Värnamo, og dermed ingen offside. For å rette opp sin egen feil, gir dommeren oss et frispark, som Stine setter i mål.

15 min
Stor mulighet for Ingrid i bakrom som reddes av keeper, men påfølgende hjørnespark ebber ut i ingenting.

19 min
IFK Värnamo med gedigen sjanse! Først et skudd i stolpen,  og et nytt skudd rett på keeper Guro, som må gi retur. Neste skudd skyter IFK Värnamo rett i egen spiller, som redder oss på streken, før vi endelig får klarert. Nesten utrolig at den ikke ender opp i mål.

22 min   2-1
Hjørnespark som LGT, som Cecilie ekspederer i mål. Herlig, vi er i føringen!

39 min
Stine-show, som setter fart og dribler av 3 spillere, men skuddet går dessverre rett på keeper.

41 min   3-1
Marlene vender vekk en spiller i ryggen, og går selv. Knallhardt skudd hvor keeper må gi retur, og da er Stine på plass og bredsider inn sin andre for kvelden.

43 min
Ingrid fortsetter å herje på høyresiden, men innlegget foran mål blir klarert i siste liten.

45 min – pauseresultat 3-1

45 min
Spillerbytte: Stine ut, Siham inn

46 min
Siham setter opp Marlene som setter fart, men får ballen for langt foran seg, og ender opp hos keeper.

54 min
Sandra spiller igjennom Marlene som igjen er alene med keeper, som gjør en veldig god redning der.

58 min   4-1
Igjen er det Sandra som setter opp Marlene, som kommer på nok et løp. Plutselig er Marlene alene med keeper og en forsvarer, men en stopp og en herlig vending, gjør at keeper er utspilt og skuddet ender går mellom beina på forsvareren. Flott prestasjon der! J

60 min
Sandra er igjennom og alene med keeper som kommer ut, men avslutningen med venstre foten går over mål. Nok en stor sjanse til LGT.

61 min
Spillerbytte: Ingrid ut, Tale inn

65 min
Spillerbytte: Sandra ut, Marthe inn

69 min
Spillerbytte: Maria ut, Amalie inn

70 min   5-1
Siham får ballen i bakrom, og sender i vei en lobb over keeperen. Men den har retning til side for mål, men er samtidig så høy at hun rekker å løpe den opp, og sender den høyt i nettaket med venstreslegga.

71 min
IFK Värnamo får et sjeldent hjørnespark, og kjører et innøvd trekk hvor vi ikke her helt med på notene. Avslutningen går heldigvis høyt over målet.

79 min
Marlene spiller igjennom Amalie på kant, som ville vært helt alene med keeper, men pasningen blir dessverre litt for hard.

81 min
Tale gjør alt på egenhånd, vinner en duell, setter fart og utforder. Runder av sisteforsvarer og er alene med keeper. Dessverre så går skuddet rett på keeper. Ny stor mulighet.

83 min
Spillerbytte: Cecilie ut, Martine inn
Spillerbytte:  Karoline ut, Linda inn
Spillerbytte:  Marlene ut, Eirin inn
Spillerbytte:  Ariella ut, Kamilla inn

84 min
Lena slår inn et perfekt hjørnespark, som Siham setter i tverrleggeren!

90 min
Kampen ender 5-1.

 

Foran dagens kamp var nok vi litt ekstra spente. Med kun to treningskamper, og begge disse to mot guttelag, skulle vi i dag ha en, for oss, ”nivåtest” mot Fart. Fart, som vi nærmest har ”byttet plass med” etter fjorårssesongen.
Nettopp dette med ”nivåtest” preget oss sannsynligvis noe i kampens første del. I de første 20 minuttene eier Fart kampen. Vi henger ikke med, løper og jobber for dårlig. Når vi vinner ballen gir vi den alt for enkelt fra oss, vi tror vi har dårligere tid enn hva realiteten er. Fart har en stor målsjanse når deres spiss stikkes gjennom i det 9. minutt, men skuddet går utenfor. 4-5 cornere til Fart i løpet av de første 20 minuttene understreker overtaket. I det 22. minutt får de uttelling. Innlegg fra høyre kant, vår keeper Guro er på ballen, men gir en retur som deres angripende spiller får satt i mål.
Fart er fortsatt best de neste minuttene, men vi kommer mer og mer med, og i det 34. minutt har jeg notert på blokka ”vi er inne i kampen”. I omgangens siste 10 minutter er vi farlige inne i deres 16 meter men kommer ikke til skikkelige avslutninger på mål.


Når vi kommer ut til 2. omgang er vi tryggere defensivt, og fremover mer bevisste på hva vi skal gjøre. Etter 13 minutter gjør vi et fint angrep som gir oss utligning. Vi spiller oss opp på venstresiden, det slås inn sentralt i banen på Siham, som er ca 10 meter inne på deres banehalvdel. På høyresiden setter Mia tempo og pasningen fra Siham er god. Fra motsatt, sin venstre kant, gjør Maria et helhjertet og meget godt løp inn sentralt. En ny god pasning, nå fra Mia og inn til Maria omsetter hun til en fin scoring.

Fart har nok ballen litt mer enn oss også i 2. omgang, men vi skapte de klart største sjansene og burde satt ytterligere et par scoringer på slutten av kampen. Maria treffer tverrligger ned, som vi følger på med en heading som reddes på strek. Ariela slår et fint innlegg til Siham som får stå alene på 10 meter og skyte, – mot normalt skyter Siham utenfor.
Oppsummert: Vi kunne og burde avgjort kampen til vår fordel på slutten. Vi er glade for å se at vårt ”nye lag” har gode ferdigheter / gode spillere, men vi må forbedre lagspillet og samspillet. Noen må slippe ballen/spille den fra seg tidligere, noen må unngå å gjøre risikable avdriblinger i egen forsvarsfirer, andre må tørre å holde på ballen, ha tro på egne ferdigheter, ikke slå pasninger til dårligere plasserte spillere, vi må slå mindre feilpasninger. Vi har enda en drøy måned på oss til å forbedre oss! Både Fart og vi må bruke tiden godt!
Laget: Guro, Camilla (Mina 2. omg.), Eline (Karoline 67. min.), Oda, Ariela, Mia (Amalie 80. min), Sandra (Marthe 67. min), Lena, Marlene, Maria, Siham

 

 

 

 

 

 

 

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha