LGT2 fikk en veldig dårlig start på kampen. Raufoss ledet 3-0 allerede etter 7 minutter, og vi tapte til slutt hele 5-0 mot et lag vi skal spille jevnere mot.  Continue reading »

 

Det var en stor glede å se navnet til LGT spilleren, June Østensen, i troppen til J16 landslaget. Continue reading »

 

Vi spilte en god kamp, og det er ikke ofte vi kan si at vi er det beste laget på banen. Etter en iherdig opphenting taper vi 2-3 mot Tr.Ørn, noe som er ufortjent og surt. Det har skjedd mye nytt i LGT dette året, og vi har ikke greid å spille oss til forventningene alle hadde før denne sesongen. Men i dag beviste jentene hva som bor i dem, og gjør en veldig god kamp. 

Continue reading »

 

Det hører med  hverdagen at det oppstår skader. I løpet av sommeren har vi fått inn 10 nye spillere og mistet 5 stk. Og de 5 første har jeg presentert, de 5 andre kommer nå. I tillegg er Siham Loulanti tilbake i LGT.

Continue reading »

 

LGT startet friskt, og det så ut til at vi skulle dra inn vår første seier i Toppserien 2011. Nok en gang er vi ikke på nett, og taper 1-2 mot Sandviken i en kamp vi måtte vinne. Marlene Young og Mari Kalmo ble skadet før denne kampen, og var ikke spilleklare. 

Ps. Bilder fra kampen i vår Facebook-galleri!

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha