I forbindelse med valget  jobber LGT dugnad for å øke antall stemmer i dalen. Vi står på Økern og Grorud t-bane stasjon to fredager fremover(vi sto der forje fredag) og deler ut valglapper. Vi er selvfølgelig helt nøytrale. God reklame for Groruddalen og ikke minst LGT! Ta i mot lappen du får og stem på det du ønsker!! :-)

 

Dalenes eneste elitelag, Linderud – Grei Toppfotball, fikk 25.august prisen for vårt inkluderende profilering.

Årets vinnere er gode lagspillere og forbilder for mange i dalen. Laget profilerer en anti-rasistisk holdning, og ønsker å skape et lokalmiljø vi alle kan være stolte av, sa leder av kultur- og oppvekstkomiteen i Bydel Bjerke, Steinar Arnesen(AP).

Bjerkeprisen er en pris fra Bydel Bjerke som gis til enkeltpersoner, organisasjoner eller lag som har gjort en særlig innsats i nærmiljøet. Linderud- Grei Toppfotball er årets vinnere, og vi er selvfølgelig stolte over denne prisen.

 

 

Vi viste det kom til å bli en tøff bortekamp mot Kolbotn som er en av 4 lag som kjemper om gull. Før kampen var det store nedbørs mengder, lyn og torden. Og det var en veldig bløt gressbane som møtte oss på Sofiemyr stadion. 

Continue reading »

 

Vi reiste til Hamar med en meget sterk tropp, så alt lå til rette for en god opplevelse for LGT sitt lag i 2.divisjon. Mari Solstad er tilbake etter skade og vi hadde to nye debutanter for LGT, Lena Aanensen og Anne Lill Kristiansen. Noe som preget kampen litt var at Christine Libach ut med kneskade etter 20minutter!!!

Continue reading »

 

Ifølge fotballmagasinet er vi ikke informative nok. Så da tar jeg meg tid til å skrive litt om status i laget per d.d. om den informasjonen jeg har. Så det er unnagjort! 

Continue reading »

 


LGT møtte i dag topplaget Røa, vi gjorde en god prestasjon som lag. Men tapte 0-5. Litt urettferdig resultat utifra kampbildet. 

Continue reading »

 

Alt lå til rette for en god kamp for vårt lag i 2.divisjon på den flotte stadion til Kongsvinger. Men en dårlig 1.omgang ødela for jentene.

Continue reading »

 

Jentene har fortsatt 1 poeng, og idag mot Klepp hadde vi troen på at vi skulle få sesongens første 3′poenger. Desverre lykkes vi ikke med det, og det var dermed et SURT tap…

Continue reading »

 

Jentene startet bra mot Arna Bjørnar, men det holdt desverre ikke.  Continue reading »

 

Vi har fått inn 5 nye forsterkninger. Her kommer en kort presentasjon av disse! 

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha