LGT og hovedtrener Glenn Kleven har blitt enige om å avslutte samarbeidet. Etter en svært dårlig sesongåpning har klubben kommet til at spillerne trenger ny inspirasjon og motivasjon.Klubben holder fast med sin målsetting om å holde seg i Toppserien og trenger derfor å revurdere sitt sportslige opplegg for å få til en endring i positiv retning.

 

LGT Oslo 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Søndag møtte vi Fart 2 hjemme på Linderud. I en slitekamp hvor spillet bølget frem og tilbake, var det LGT Oslo 2 som fortjent stakk av med tre poeng etter seier 3-0. Vi var det klart beste laget, selv om begge lag hadde en rekke målsjanser og flere skudd i treverket.

Etter seks spilte kamper ligger vi fortsatt på 2. plass, og med tanke på at vi er nyopprykket så er dette svært gledelig. LGT Oslo trenger gode opplevelser og vårt 2. lag gir oss masse inspirasjon i arbeidet med å snu en vond trend i Toppserien 2011.

Continue reading »

 

LGT Oslo spilte i kveld 2. runde i NM mot Urædd i Kjølnes Idrettspark. Til pause ledet hjemmelaget 1-0 og LGT Oslo måtte spille 2. omgang med 10 spillere. Til tross for det hadde vi et spillemessig overtak det meste av kampen. Det sto 1-1 etter ordinær tid, men i ekstraomgangene gikk vi raskt opp til 5-1, før Urædd reduserte på to dødballer mot slutten. Maren Eithun Hauge scoret tre ganger og hadde i tillegg en målgivende. De andre målene ble scoret av Line Berntsen og Mari Kalmo.

Dermed slapp LGT Oslo med skrekken, og i tillegg fikk jentene vist at det bor mye kvalitet i laget vårt. Det er krevende å være en spiller mindre i 75 minutter, men LGT Oslo viste moral og dermed er vi klare for 3. runde i cupen. Continue reading »

 

Søndag reiste LGT Oslo 2 til Lillehammer og bortekamp i 2. divisjon. Vår kjære sponsor HMK sørget for en behagelig reise. Kampen endte med seier 2-1, og vi hadde god kontroll hele veien.

Etter fem kamper holder LGT Oslo 2 andreplassen i puljen etter Kongsvinger.

Continue reading »

 

Lørdagens Toppseriekamp på Greibanen endte i fortvilelse. LGT Oslo ledet 1-0 til pause og hadde god kontroll på gjestene fra Medkila. Men i 2. omgang slapp vi gjestene inn i kampen igjen og etter 90 minutter sto det 1-3 på måltavla.

Tapet betyr at det nå er seks poeng opp til Sandviken på trygg plass på tabellen. Med 15 kamper igjen er det selvfølgelig fortsatt gode sjanser for  å berge plassen i Toppserien, men avstanden til lagene foran oss gir grunn til bekymring.

Continue reading »

 

Å være dommer er ofte en utakknemlig oppgave. Man må tåle mye kjeft og får sjelden skryt etter en kamp, uansett hvor god prestasjonen i sort har vært. Vi i LGT Oslo synes det er på sin plass å gi dommerne skryt når de fortjener det. Og det gjorde de virkelig etter tirsdagens toppoppgjør i 2. divisjon mellom LGT Oslo 2 og Kongsvinger. En tett og tøff kamp mellom to gode lag krevde sitt av dommertrioen, men de leverte en etter vår mening feilfri kamp med fløyte og flagg. Som tapende lag er vi misfornøyde med resultatet, men gleder oss stort over det som ble levert av dommerne fra start til slutt.

Kveldens trio besto av følgende dommere:

Assistentdommer 1: Izzet CetinSki IL Fotball
Assistentdommer 2: Erlend Kvam WaldingDynamo Godlia FK 
 
 Dommerne var på plass ca 75 minutter før kampstart, var blide og imøtekommende og forberedte seg profesjonelt og grundig. Skikkelig oppvarming, en lang og god samtale seg i mellom før kampstart og likevel hadde de tid til å svare på spørsmål om regelverket.
En myndig og god dommer med en tydelig linje hele kampen, ble godt hjulpet av to assistentdommere som så langt vi kunne bedømme var feilfrie på både offside og innkast i 90 minutter. Det står det virkelig respekt av. Temperaturen ute på banen ble aldri høyere enn det man må forvente i forhold til nivået. Dommernes gemyttelige, men bestemte opptreden bidro sterkt til dette. Det var ikke en utpreget lett kamp å dømme, siden tempoet tidvis var høyt og spillet bølget frem og tilbake. Men herrene i sort var konsentrerte, godt trent og alltid tett på situasjonene. Det vitner om god fotballforståelse, rolleforståelse og en ekte glød i jobben.

 

LGT Oslo vet ikke hvor høyt oppe i systemet denne trioen får lov til å dømme, men mener bestemt at de er modne for langt større oppgaver enn den de hadde på tirsdag. Dømmingen som ble levert denne kvelden var rett og slett en god idrettsprestasjon, og gode prestasjoner fortjener oppmerksomhet.
 
Vi ønsker herrene Akrei, Cetin og Kvam Walding lykke til med resten av sesongen, og håper vi får gleden av dømmingen deres igjen snart !    

 


 

Tirsdag spilte LGT Oslo 2 toppoppgjør i 2. divisjon hjemme på Linderud mot Kongsvinger. Vi ledet både 1-0 og 2-1, men etter en svak sluttomgang tapte vi 3-7. Kongsvinger har et godt lag, men vi stilte med mange jenter med erfaring fra Toppserien og burde gitt bortelaget langt tøffere match. Etter en meget sterk serieåpning i 2. divisjon, kom LGT Oslo 2 dermed brått ned på jorda igjen. Vi har rykket opp to sesonger på rad, og i år vil vi få det langt tøffere. 

Continue reading »

 

Etter tapet mot Sandviken i Bergen gikk turen direkte videre til Trondheim og ny bortekamp mot Gøril Kringens ørner. Det endte med tap 0-5, og etter seks kamper står LGT Oslo fortastt uten poeng i Toppserien. Det er tøft for både spillere, trenere, støtteapparat og resten av klubben, men det er de kalde fakta som vi har å forholde oss til. Vi jobber knallhardt videre hver eneste dag, og har fortsatt troen på at vi sikrer ny kontrakt på øverste nivå.

Continue reading »

 

LGT Oslo ga alt, tok ledelsen og skapte mange sjanser mot Sandviken. Men kreftene holdt dessverre ikke hele veien, og vi hadde heller ikke marginene med oss. Dermed endte den svært viktige kampen i Bergen med et utrolig bittert tap. Sandviken vant 2-1 og kunne juble for tre viktige poeng, mens LGT Oslo`s jenter var langt nede etter kampen.

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha