LGT Oslo 2 tok tirsdag sin tredje seier for sesongen, da Asker ble slått med solide 6-1 på Føyka kunstgress. Vi spilte ikke noen strålende kamp, men var likevel best i alle spillets faser. Fine mål, tidvis fint angrepsspill og seks forskjellige målcorere var det mest gledelige etter kampen mot Asker.

Etter tre kamper har LGT Oslo 9 poeng og 14-2 i målforskjell. Det er en meget god start på sesongen.

Continue reading »

 

LGT Oslo tapte ettermiddagens Toppseriekamp mot Kolbotn hjemme på Greibanen. Etter en målløs førsteomgang scoret Kolbotn tre raske mål etter pause. Sluttresultatet ble 0-4 i en kamp hvor gjestene var det beste laget i begge omganger. Likevel fikk våre jenter en langt bedre opplevelse enn i forrige serierunde, og førsteomgangen vår viste at det bor masse vilje og gode evner i laget. LGT Oslo jobber knallhardt videre i troen på at både resultatene og tabellen vil se langt bedre ut i tiden som kommer. Vi går en spennende tid i møte, og LGT Oslo står rakrygget og samlet, både i medgang og motgang ! 

Continue reading »

 

LGT 2 spilte en ny god kamp i LSK-hallen søndag. Våre jenter vant overbevisende 4-0 mot LSK 2, etter å ha ledet 1-0 til pause. Nok en gang var det mange som sto frem med godt spill og upåklagelig innsats. LGT 2 har fått en meget god start på sesongen i 2. divisjon, og jentene viser at klubben har mange gode spillere å velge mellom. Vi håper at fortsettelsen blir like positiv for jentene våre.

Continue reading »

 

Det var klasseforskjell på lagene i lørdagens Toppseriekamp på Røa. Ingen forventet at LGT Oslo skulle vinne, men at Røa skulle kjøre over oss til de grader, var svært overraskende. Det sto 2-0 før 3 minutter var passert, og etter drøye 20 minutter ledet Røa 5-0. Det ble en tung og smertefull ettermiddag for våre jenter, og etter 90 minutter hadde Røa scoret 13 ganger. Det gjorde vondt, det var nedverdigende og det var flaut. Men like fullt ga resultatet et riktig bilde av styrkeforholdet mellom de to lagene denne ettermiddagen. Fortsettelsen blir tøff for LGT Oslo, men det er nå vi skal vise hva som bor i oss.

Continue reading »

 

LGT 2 ble kretsmestere i 3. divisjon i 2010, og spiller i år i 2. divisjon. På to år har laget rykket opp to ganger. Det betyr at LGT Oslo har det best mulige totaltilbudet for kvinnelige fotballspillere. Mandag startet årets sesong med hjemmekamp mot Øvrevoll Hosle. Og jentene leverte varene igjen. Vi vant fortjent 4-1, i en kamp hvor vi tidvis spilte fin angrepsfotball.

 Vi gleder oss til fortsettelsen. Continue reading »

 

Etter en elendig serieåpning mot Kattem, var det klar fremgang å spore for LGT Oslo mot Stabæk. Til tross for at vi tapte med klar margin, var det en del å glede seg over på Greibanen lørdag ettermiddag. Jentene fremsto igjen  som et godt kollektiv, og  innsatsen var det ingenting å si på. Vi møtte Norges beste lag, og ble naturlig nok et par nummer for små. Men dersom vi legger ned den samme jobben i resten av kampene, vil vi ta mange poeng i Toppserien 2011. Continue reading »

 

LGT Oslo i Toppserien 2011 – Bak fra venstre: Jan Hauge (Sportslig leder), Glenn Kleven (Hovedtrener), Gry Noreide Grønli, Mari Solstad, Hanna Urke Møllerstad, Ina Gausdal, Anette Lunde, Nina Thorne, Kjetil Ruud (Spillerutvikler / keeperansvarlig) og Signe Moe.          Midten fra venstre: Jeanette Stavsholt, Line Noreide Grønli, Inger Helene Karset, Maria Ødegård, Pernille Frostad Bakken, June Østensen og Linn Rolstad ( Fysioterapeut).        Foran fra venstre: Stine Høglie, Ellen Wang, Line Berntsen, Victoria Andersen, Maren Eithun Hauge, Mari Kalmo og Marlene Young.

               LGT  OSLO  -  VI  FRYKTER  INGEN ,  MEN  RESPEKTERER  ALLE  !!!

 

Vi var godt forberedt. Vi hadde en god inngang til kampen. Og vi hadde virkelig troen på seier. Likevel ble serieåpningen mot Kattem i Trondheim en sjokkerende svak forestilling av LGT Oslo. Kattem vant fortjent 4-0, og gikk rett til topps på tabellen. Vi reiste hjem til Oslo som bunnlag, med en flau smak i munnen. Vi er utrolig skuffet alle sammen, for dette holder rett og slett ikke i Toppserien. Fortsetter vi slik fremover, så tar vi ikke poeng mot noen av Toppserielagene. Vi må rett og slett ta oss sammen !

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha