LGT Oslo er svært glade for å kunngjøre at Maren Eithun Hauge spiller for oss i Toppserien denne sesongen. Det har ligget i kortene en stund, men nå er det endelig klart. Maren er siste tilskudd i en spennende stall som holder en gjennomsnittsalder på drøyt 20 år. Vi har en langsiktig plan med den jobben vi gjør, og Maren er en type spiller som passer utrolig godt inn i vår klubbfilosofi. Hun har hatt god utvikling under kyndig veiledning i Lyn de siste årene, og nå er hun moden for enda større utfordringer. Vi ønsker Maren velkommen til LGT Oslo.

Maren Eithun Hauge er en 94-jente fra Grorud. Hun trives best i kantrollen eller helt i front. Jenta er fotballsmart, hurtig og målfarlig. Hun spilte aldersbestemt fotball i Grorud frem til 2008. Da meldte hun overgang til vår samarbeidsklubb Lyn, hvor hun har vunnet både J16 NM og Norway Cup to år på rad. I Lyn har Maren vært under kyndig veiledning av Tresor Egholm, og han har gjort en meget god jobb. Maren er høyaktuell for J16 landslaget, hvor hun debuterte i 2010. Til daglig går hun på NTG i Bærum, slik at fotballhverdagen hennes er i de beste hender.

Vi har stor tro på Maren Eithun Hauge som fotballspiller, og ønsker henne masse lykke til med sin første sesong i Toppserien for LGT Oslo !

 

 

LGTs unge talent, June Østensen, er innkalt til J16-landslagets samling i Østfold 31.3. -2.4.  Junes utvikling har gått rasende fort. Hun ble overraskende tatt opp i LGTs a-lagstropp rett etter sin 16-årsdag. Det er spsielt hyggelig at June er en lokal spiller som kommer fra SF Grei og dermed er nok et eksempel på LGTs spillerutviklingsfilosofi. June er svært treningsivrig og lærevillig. Vi tror hun kommer til å nå langt og ønsker henne lykke til.

 

LGT Oslo har den siste uken vært på treningsleir i Tyrkia. Vi har trent fornuftig og godt gjennom hele oppholdet, og spilt treningskamper mot to av våre konkurrenter i Toppserien 2011. Nydelig sommervær og et fantastisk hotell dannet rammen rundt en meget vellykket uke, både sportslig og sosialt. Topp motiverte LGT-jenter, trenere og ledere gjorde treningsleiren til en flott opplevelse.

Treningskampene endte med seier 3-2 mot Klepp og uavgjort 1-1 mot Sandviken. Nedenfor følger en oppsummering av årets treningsleir i Antalya . . . Continue reading »

 

Alle Toppserieklubbene som trenger transport fra Gardermoen til Linderud-Grei og andre klubber i Oslo-området får spesialpris hos buss-selskapet HMK. Kontakt Morten Sørlie på telefon 98258888. Opplys om at du ønsker Linderud-Grei-avtalen.

 

Linderud-Grei Toppfotball støttes av Thon Hotell Linne som gir spesialpris til alle Toppserieklubber som skal spille mot Linderud-Grei. Hotellet ligger i kort avstand fra Greibanen.

Ta kontakt på 23 17 00 00.

 

Lørdagens treningskamp mot Fart på Løten endte med tap . Oppgjøret ble preget av knallharde dueller, mye vind og lite finspill. Kampen var nok ikke veldig underholdende for en nøyrtral tilskuer, men Fart skal ha honnør for en god prestasjon. De kjempet oss ut av stilen, og viste oss med all tydelighet at vi ikke kan senke oss, verken i forberedelser, innstilling eller innsats. I så måte bør kampen være et kraftig varsku til alle involverte i LGT Oslo. Vi er ikke bedre enn at vi er avhengig av 100 % fra alle i hver eneste kamp. Det er krevende, men det er virkeligheten vi må forholde oss til også denne sesongen. Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha