LGT Oslo spilte søndag kveld treningskamp i Valhall Arena mot Vålerenga. Oppgjøret endte med en fortjent 3-1 seier, i en kamp hvor vi har god kontroll i lange perioder. Vi leverer en solid forestilling mot et godt lag, og får betalt for at vi er lojale mot den avtalte matchplanen. LGT Oslo fremstår mer og mer som et bra kollektiv, og flere av jentene tar nå større ansvar enn tidligere. Det gleder oss å registrere at vårt fokus på rolleforståelse og rolleaksept smitter over på spillergruppa. Mot Vålerenga er det mange som fyller sine roller utmerket, noen av dem også i uvante posisjoner.

REFERAT FRA KAMPEN  -> 

Continue reading »

 

Søndagens treningskamp mot Sarpsborg 08 i Østfoldhallen endte med seier 3-1. Vi leverer en slurvete forestilling mot et godt hjemmelag, og igjen ser vi at vi sliter med å styre kamper. Først de siste 20 minuttene løsner det for LGT-jentene, og mye av æren for det skal våre tre innbyttere ha. Tre meget gode innhopp viser at vi har mange å spille på i år, og det er svært gledelig. Vi fikk noen viktige svar også i denne kampen, både strukturelt, formasjonsmessig og individuelt. Dessuten var det utrolig deilig å spille på perfekt underlag i Østfoldhallen. Continue reading »

 

Tirsdag møttes LGT Oslos trenere, ledere og utvalgte spillere, samt samarbeids-klubber og skoler til en samling på Thon Hotel Linne. Her fikk vi besøk av NFF`s landslagstrener for J19 og U23-jentene, Jarl Torske. Hovedfokuset for møtet var sportslig status i LGT Oslo, og det ble en hyggelig, lærerik og interessant ettermiddag for de fremmøtte.

Ikke minst var møtet en spennende anledning for de fire av våre spillere som pr dags dato er nærmest en landslagsplass i kommende sluttspill. Ina Gausdal, Victoria Andersen, Nina Thorne og Ellen Wang fikk møte landslagstreneren, som kom med nyttige innspill i forhold til veien videre for våre jenter. Continue reading »

 

Lørdag spilte LGT Oslo treningskamp mot Røa på Norges Idrettshøgskole. Vi gjorde en godkjent første omgang og en meget god andre omgang. Røa var klart best før hvilen, mens LGT Oslo førte kampen i lange perioder etter pause. Vi hadde fortjent en scoring, men etter spill og sjanser var det greit at Røa vant kampen. Likevel ga kampen oss mye inspirasjon i det videre treningsarbeidet. Særlig de siste 45 minuttene viste at det bor masse bra i laget vårt, og vi skal bli vonde å møte når serien begynner i april. Continue reading »

 

Det er en glede for LGT Oslo  å offentliggjøre at Jeanette Stavsholt går på en ny sesong som keeper i Toppserien. Jeanette signaliserte etter fjorårets sesong at hun ville trappe ned. Hun ønsket ikke lenger å bruke så mye tid på fotballen. Vi har nå forhandlet frem en totalløsning som gjør at Jeanette har takket ja til å inngå i vårt keeperteam også i 2011. Continue reading »

 

LGT Oslo`s bunnsolide midtstopper Ina Gausdal er tatt ut til U23-landslagets samling på La Manga i perioden 23. februar til 2. mars. Ina har gjennom sesongen 2010 vist seg frem som en meget habil Toppseriespiller for LGT Oslo, og dette er det mange som har lagt merke til. U23-landslagets respekterte og avholdte trener Jarl Torske er en av disse, og han har tatt ut Ina Gausdal til firenasjonersturneringen på La Manga om et par uker.

Continue reading »

 

Torsdag spilte LGT treningskamp mot Lillestrøm, og tross tap fikk vi en ny bekreftelse på at vi stadig er i fremgang. Som mot Stabæk så vi mye positivt ute på banen, og det gjør oss optimistiske med tanke på sesongen 2011.

Det nytter å trene !

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha