LGT er svært fornøyde med å ha skrevet kontrakt med Victoria Andersen fra Urædd. Victoria fyller 19 år i mars, og har landskamper både på J15 og J19 for Norge. Sesongen 2010 ble hun norgesmester med Urædd J19, og spilte fast på A-laget som vant sin avdeling i 2. divisjon og spilte kvalikk om opprykk til 1. divisjon. Ungjenta banket inn 50 mål på 25 kamper i fjor, og er et offensivt talent av de sjeldne. Vi tror hun vil passe godt inn i LGT`s spillestil, og er sikre på at hun vil gli rett inn i miljøet og spillergruppa.

Victoria har hatt mange gode trenere som har bidratt til den positive utviklingen hennes. I moderklubben Lisleby FK var det Tommy Kjønigsen og Frank Johansen, i Urædd har dyktige Eirik Furu betydd mye for henne. Geir Helgesen har i stor grad bidratt til at Victoria har opplevd trygghet og stabilitet de siste årene. Hun har også spilt for Trosvik og Fossum. Victoria går siste året på Toppidrett i Telemark, hvor hun får flott oppfølging av faglærer Knut Helge Hagen. 

Både Urædd og TiT skal ha ros for den jobben som gjøres på jentesiden i norsk fotball. Godt arbeid over tid gir resultater, og stortalenter som Victoria Andersen er et bra eksempel på det.

LGT skal gjøre vårt ytterste for å utvikle Victoria videre, og vi er overbevist om at hun har gjort et klokt valg. Hun var vårt førstevalg når vi ville forsterke laget fremover på banen, og det er ikke tilfeldig. Vi mener hun har potensiale til å bli en toppspiller. 

Vi ønsker Victoria velkommen til LGT, og gleder oss til fortsettelsen.

 

Lørdag spilte LGT ny treningskamp på Ekeberg Arena mot Urædd. Oppgjøret endte 1-1, noe som også var pauseresultatet. Våre jenter leverte en ujevn forestilling. Tidvis sitter pasningsspillet bra, og da ser det lovende ut. Men vi slurver en del med ball, og lar oss stresse av et aggressivt og godt Uræddlag. Våre gjester fra Telemark var det beste laget, og hadde flere store muligheter til å avgjøre kampen. Continue reading »

 

Tirsdagens treningskamp mot Stabæk på Nadderud endte 2-2 etter at LGT ledet 2-0. Vi har fortsatt en del smårusk i maskineriet, men alt i alt var dette en positiv opplevelse for våre jenter. Kampen var preget av høyt tempo, to angrepsvillige lag og litt manglende presisjon i avgjørende situasjoner. LGT fremsto som et godt kollektiv, og viste at vi stadig tar nye steg i riktig retning. Dersom vi justerer presisjonen noen knepp og samtidig luker vekk noen naive valg, så kan dette bli riktig bra etterhvert. Continue reading »

 

Norges Fotballforbund ved landslagstrener Jarl Torske har tatt ut Nina Thorne til J19-lagets storhallsamling i Fredrikstad i perioden 21-23. januar 2011.

Nina gjorde seg bemerket i Toppserien i 2010, med fire seriemål og godt spill. Den talentfulle Haldenjenta slet med skader i deler av fjorårssesongen, men har hele veien jobbet målrettet og godt. Nina besitter kvaliteter som gjør henne til en svært spennende offensiv spiller. Dette har velrenomerte Torske fått meg seg, og det gleder oss å registrere.

LGT ønsker Nina lykke til, og er trygge på at hun vil representere klubben på beste måte. Vi håper at alle de uttatte spillerne får en begivenhetsrik og utviklende helg. Med Jarl Torskes kompetente team rundt seg ligger alt til rette for en flott helg for de unge landslagsjentene.  

 

Lørdag spilte vi årets første treningskamp mot Kolbotn på Ekeberg Arena. Kampen endte med tap 1-4 etter at våre jenter spilte en god og en dårlig omgang. Continue reading »

 

Flere spillere tilbake til LGT etter utenlandsopphold og skader. Hanna Urke Møllerstad (USA), Gry Nordeide Grønli, Christine Libach og Line Nordeide Grønli (alle etter korsbåndskade). Vi begynte 2010-sesongen med en tynnere stall enn da vi rykket opp.  Nå er alle tilbake og vi ser lyst på fremtiden. Dere er særdeles velkomne.

 

Linderud Grei

LGT-jentene har startet oppkjøringen mot sesongen 2011 i Toppserien. Gårsdagens Nordlie-test vitner om at våre jenter har et godt grunnlag å bygge videre på. I dag kom spilleplanen fra NFF for Toppserien 2011, og vi har fått en spennende seriepremiere. Våre jenter åpner borte mot tabellnabo fra 2010-sesongen, Kattem. Vi gleder oss til å måle krefter med trønderne allerede i første kamp. Dette bør gi jentene masse inspirasjon i treningsarbeidet gjennom en lang vinter. I de neste rundene møter vi alle medaljevinnerne fra i fjor, Stabæk, Røa og Kolbotn, før vi reiser til Bergen og bortemøte med nyopprykkede Sandviken.

Vi skal bruke tiden godt frem til seriestart, og jobben er allerede i gang. Målet er å etablere oss i Toppserien, og det krever hardt arbeid over tid fra både spillere, trenere og støtteapparat. Hardt arbeid koster krefter, men vi vet at vi orker, jenter !   

Her er hele spilleplanen fra NFF:

http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/Toppfotball/Toppserien/2011/Slik-spilles-Toppserien-2011/

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha