Norges Fotballforbunds varslede kutt på kr. 400.000 i støtte neste år, rammer LGT hardt. Som nyopprykket klubb i 2010, lovet NFF klubben en støtte på kr. 1 mill. i årene 2010, 2011 og 2012 gjennom Jenteløftet. Avtalen skulle hjelpe norsk kvinnefotball til å stå på egne ben etter 2012. Dette blir nå svært vanskelig å få til. Årsaken til kuttet fra NFFs side, er underskudd i regnskapet for 2009 forårsaket av forbundets forgjeves EM-søknad til kr. 26 mill. Derfor har NFFs styre valgt å ta fra LGT og de andre  Toppserieklubbene en samlet pengestøtte på kr. 4,8 mill. i 2011 og ytterligere  mer i 2012.

 

Vi ville nok helst ha klart det ved å få nok poeng i serien, men det gjelder også å følge spillereglene. Det har LGT gjort, så vi føler at det er vel fortjent. Kjempeinnsats jenter. Vi står på. Husk: Vi respekterer alle, men frykter ingen!

JE

 

Årets siste Toppseriekamp mot Klepp på Greibanen endte 0-0. I en jevnspilt, men meget sjansefattig kamp, var det ingenting å si på resultatet. Jentene var topp motivert for oppgaven, og innsatsen var upåklagelig. Isolert sett er uavgjort mot Klepp et brukbart resultat. Defensivt gjorde vi en meget solid kamp, men vi er skuffet over at vi ikke klarte å produsere noe særlig fremover. Nå skal vi bruke vinteren godt. De neste månedene skal vi trene hardt, og målet er å stille enda bedre forberedt til neste sesong. LGT har en ung og talentfull stall, og derfor ser vi lyst på fremtiden. Klubben driver langsiktig og godt innenfor edruelige rammer, og det er en viktig forutsetning for å lykkes i toppen av norsk kvinnefotball. Ledelsen og trenerteamet takker jentene for strålende innsats i trening og kamp i sesongen 2010. Vi gleder oss til å jobbe videre med en herlig gjeng fotballjenter i 2011. Continue reading »

 

Nå er vinteren her og vi er igang med å selge deg varme og gode Ullmax klær til en rimelig pris!

Husk at du må bestille gjennom Linderud Grei og ikke gjennom nettsiden til Ullmax.

Ta kontakt direkte med en av LGT jentene, eller Jan Erling Nilsen på mail: janernil@getmail.noSjekk Ullmax-katalogen her!!Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha