Lørdagens Toppseriekamp mot Donn på ærverdige Kristiansand stadion endte med tap 1-2. LGT fikk all mulig hjelp fra Amazon Grimstad, som vant mot Kattem på bortebane. Dermed kunne jentene sikret ny kontrakt i Toppserien 2011. Slik gikk det dessverre ikke.

Men stillingen i bunnstriden er uforandret før siste og avgjørende runde. Fløya tapte mot Klepp, og må ta den tunge veien ned i 1. divisjon. LGT er fortsatt over nedrykksstreken, ett poeng foran Kattem. Dermed sikrer vi plassen i  Toppserien med seier mot nettopp Klepp, hjemme på Greibanen førstkommende lørdag.

Målet er krystallklart, forberedelsene starter på treningsfeltet på mandag, verktøyet vet vi at vi har og jobben gjør vi sammen. Lørdag ettermiddag får vi svaret på om vi har lykkes  …  Continue reading »

 

Det kostet krefter, det gjorde vondt, og det var ikke pent å se på…

Men vi vant kampen, og vi vant tre meget viktige poeng i kampen for ny kontrakt i Toppserien. Det var det viktigste i dag, og jentene sviktet ikke da det gjaldt som mest.

I en lite velspilt match på Greibanen lørdag, var LGT det klart beste laget. Vi vant krigen, produserte mange sjanser, og lykkes med å omsette to av dem i scoringer. Seieren sendte oss over streken, og nå har vi festet grepet om den siste trygge plassen i Toppserien 2010. Med to kamper igjen å spille har vi to lag bak oss.

Vi er stolte av den jobben jentene gjorde mot et hardtkjempende Fløyalag. Fire poeng på de to siste kampene gir selvtillit inn mot den spennende avslutningen på sesongen.

Nå gjenstår Donn borte og Klepp hjemme, og LGT skal spille med stolthet, jernvilje og hjertet utenpå drakta til siste fløytesignal !

Her er omtalen av kampen på NFF`s hjemmeside: http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/Toppfotball/Toppserien/2010/LGT-pa-sikker-plass/  

Fotballmagasinets artikkel fra kampen: http://fotballmagasinet.no/?mode=news&id=22781

Lokalavisen Groruddalens omtale: http://www.lokalavisen.no/sport/tror-vi-klarer-oss-1.5725273

LGT`s referat i artikkelen under…  Continue reading »

 

Et heltent LGT-lag møtte lørdag Trondheims-Ørn på Greibanen. Etter 94 minutters knallhard jobbing fikk vi endelig lønn for strevet. 1-1 ga jentene et svært viktig poeng før innspurten i årets Toppserie. Med tre kamper igjen har vi fortsatt god tro på at LGT vil overleve på øverste nivå, og lørdagens innsats var nok et bevis på at våre jenter hører hjemme i Toppserien. Vi er stolte av innsatsen som ble lagt ned, og ser frem til neste hjemmekamp mot Fløya førstkommende lørdag. Continue reading »

 

Lyns svært talentfulle J-16 lag ble lørdag norgesmestere for andre år på rad. NM-finalen mot Hødd på Høddvoll endte med seier 2-0 til Lyn foran imponerende 1300 tilskuere. En stor opplevelse for både spillere, trenere, støtteapparat og jentenes familier. Lyn vant en fortjent seier, etter scoringer i 1. omgang av Marianne Alderin og Maren Eithun Hauge. NM-gullet topper en fantastisk sesong for et spennede lag. Lyns J-19 vinner også interkretsserien i år, noe som viser med all tydelighet at det jobbes meget godt på jentesiden i vår samarbeidsklubb.

LGT`s ledelse, trenerteam og spillere gratulerer Lyn med innsatsen!!!

 

Foran fra venstre: Heidi Mogstad, Marie Madsen, Nicoline Viker, Stine Høglie, Signe Moe, Kristin Jonvik. Bak fra venstre: Kjetil Ruud (Trener/Lagleder), Marianne Jakobsen, Anna Ellingsen, Stine Gundersen, Mari Solstad, Maria Ødegaard, Jan Hauge (Trener/Lagleder)

GRATULERER MED AVDELINGSSEIER OG OPPRYKK TIL 2. DIVISJON, JENTER !!! Continue reading »

 

LGT 2 spilte mandag sin siste hjemmekamp for sesongen, lokaloppgjøret mot Grei/Linderud. LGT-jentene leverte nok en gang varene, og ga seg ikke før det sto 10-1. Mange av målene kom etter flott angrepsspill, og seieren kunne faktisk vært enda større.

Ekstra gledelig var det at vi hadde åtte forskjellige målsscorere denne kvelden. Nå gjenstår lørdagens bortekamp mot Skeid. Med seier der er vi avdelingsvinnere. 

I tillegg har vi nå en målforskjell på imponerende 97-11. Det hadde vært utrolig gøy å runde 100 scorede mål på èn sesong. Continue reading »

 

LINDERUD-GREI TOPPFOTBALL KOMMER NESTE ÅR TIL Å SAMARBEIDE MED DISSE

KLUBBER .

SF Grei: Jenter 12-16 år,  HL/Linderud: Jenter 14-16 år, Lyn: Jenter 16-19 år. Disse lag er

en del av LGTs spillerutvikling og er også offisielle samarbeidslag i forhold til

fotballforbundets lisenskrav.

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha