Lørdagens Toppseriekamp i LSK-hallen endte med tap 0-4. LSK var det beste laget, og fortjente dermed seieren. Men nok en gang skiller det svært lite før resultatet hadde blitt langt hyggeligere, sett med LGT-øyne.

Vi skaper sjanser, men sliter med å sette dem. Bakover er vi tøffe i duellene, men får to hodeskader som preger kampen for oss. Når vi i tillegg ble snytt for et soleklart straffespark på overtid, og LSK i stedet setter sin fjerde scoring, føles det tungt.

Men situasjonen i bunnkampen er uforandret, og vi har fire kamper igjen å gjøre det på. Continue reading »

 

Mandag spilte LGT 2 mot Ullern på bortebane, og igjen viste jentene god kampform. Seier 5-0 vitner om god kontroll hele veien. Selv om hjemmelaget var betydelig bedre enn i vårkampen, var det kvalitetsforskjell på lagene.

Angrepsspillet satt bra, og bakover var vi stort sett tette og trygge.  Når vi i tillegg har bra balltempo og aggressivitet i gjenvinningsfasen, så blir vi vanskelige å spille mot.

 Nå er det to kamper igjen, opprykket er sikret, og vi har fortsatt godt tak i avdelingsseieren. Da gjelder det å stå distansen ut, jenter !

Continue reading »

 

Lørdag hadde vi besøk av Arna Bjørnar på Greibanen. Og denne gang hang vi mye bedre med enn i tilsvarende oppgjør på Vestlandet i mai. Likevel ble tapet større denne gang, og det var svært skuffende. Tre mål på dødball etter passiv opptreden i feltet ødelegger kampen for oss, på en dag hvor vi greier oss bra i banespill og produserer flere brukbare sjanser.   Continue reading »

 

LGT 2 møtte OSI på bortebane tirsdag, og etter en meget svak kamp sist, viste jentene igjen hva som bor i dem. Det var mange som sto frem i denne kampen, og det gleder oss i trenerteamet. Til tross for en svært våt og tung bane, spilte LGT 2 tidvis flott angrepsfotball, og vant til slutt solide 7-1. Tre runder før serieslutt leder vi fortsatt vår avdeling i 3. divisjon. Continue reading »

 

Mandag spilte LGT 2 hjemmekamp mot  Bækkelaget på Linderud kunstgress. For første gang i LGT 2`s korte, men suksessfulle historie, ble det tap for våre jenter. I en kamp hvor svært lite stemte for oss, scoret bortelaget kveldens eneste mål. Og vi skal være de første til å innrømme at Bækkelaget vant fortjent. 

Continue reading »

 

Lørdag reiste vi til Grimstad og ny viktig kamp i Toppserien mot Amazon. Dessverre fikk ikke jentene med seg poeng hjem i bagasjen, til tross for god defensiv organisering og aggressiv jobbing hele kampen. Amazon vant fortjent, i en kamp hvor vi produserte svært lite fremover. Men fortsatt har vi seks kamper igjen, og ligger bare tre poeng unna sikker plass. Dermed er det bare å jobbe steinhardt videre. Continue reading »

 

Mandag reiste LGT 2-troppen til bortekamp mot Borgen. Takket være vår trofaste sponsor HMK,  fikk vi en behagelig reise tur-retur i flott buss. Kampen endte med seier 4-2 og nye tre poeng i jakten på opprykk til 2. divisjon. Jentene slet som vanlig med gress under knottene, men vant likevel forholdsvis komfortabelt. Continue reading »

 

Toppseriekampen mot Kolbotn på søndag ble en positiv opplevelse for LGT. Etter 0-8 og årsverste i vårkampen på Sofiemyr, ble returmøtet på Greibanen en mye jevnere affære. Alt i alt var Kolbotn det beste laget, men vi hang godt med hele veien, og burde scoret på to gedigne sjanser i 1.omgang. Kampen viste at LGT besitter kvaliteter både individuelt og kollektivt, som bør kunne sikre plassen i Toppserien også neste sesong. Presterer vi på dette nivået utover høsten, vil vi garantert ta flere poeng i nedrykksstriden.

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha