Etter en meget god kamp mot Øvrevoll Hosle i forrige runde, ble mandagens hjemmekamp mot Rapid/Athene på mange måter et antiklimaks. Både spillemessig og resultatmessig var kampen en liten nedtur. Og et hardtkjempende bortelag ble de første i historien som har tatt poeng mot LGT 2.

Continue reading »

 

LGT 2-jentene viste solid innsats og herlig innstilling i toppoppgjøret mot Øvrevoll Hosle mandag kveld. Med bare 11 spillere tilgjengelig visste vi at det kunne bli en slitsom aften, men en topp motivert gjeng leverte en forestilling som vi er utrolig stolte av. 5-0 seier på bortebane er et sterkt resultat, og nå leder vi serien med 6 poengs forsprang og en målforskjell på imponerende 69-4  ! Continue reading »

 

LGT 2 startet høstsesongen med en overbevisende seier mot Manglerud Star Toppfotball 2. I perioder spilte vi meget god angrepsfotball, og seieren burde vært enda større. Vi gleder oss også over å ha vår unge og talentfulle keeper Signe Moe tilbake i LGT. Signe fikk en rolig første dag på jobb, og holdt buret rent i debuten. Mange av spillerne viste at formen er god etter sommerferien. LGT 2 går en spennede høstsesong i møte som serieleder, og nå gjelder det å stå distansen ut. Målet om opprykk til 2. divisjon er absolutt innen rekkevidde.

Continue reading »

 

Angrepsspilleren Inger Helene Hafsahl Karset har meldt overgang fra Fart til LGT. Inger Helene er 21 år, kommer fra Hamar og studerer matematikk og fysikk ved Universitetet i Oslo. Hun har trent med oss denne sesongen og har vist seg som en rask og meget målfarlig spiller. Vi gleder oss til å få Inger Helene med på laget og ønsker henne hjertelig velkommen.

JEN

 

 

 

 

 

 Lørdagens toppseriekamp mot Stabæk på Nadderud ble en vond opplevelse for våre jenter. Hjemmelaget viste imponerende  kvalitet i alle ledd,  og da henger vi rett og slett ikke med. LGT har kommet langt på kort tid, men Stabæk viste oss at vi har et stykke igjen til toppen ennå. De vartet opp med feiende flott angrepsfotball i stort tempo, og sluttresultatet 9-0 lyver ikke. Faktisk kunne tapet blitt betydelig styggere foruten en rekke klasseredninger fra Jeanette i LGT-buret. 

Continue reading »

 

Fjordårets vinner av “the double” ble for sterke. LGT fikk en strålende start på kampen med 1-0 ledelse etter 2 minutters spill ved Nina Thorne. Med Røa ble for sterke og med 1-4 på resultattavlen før halvtimen var spilt, var spenningen i kampen over.

Bildet: Heidi Mogstad tilbake på Greibanen

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha