Grei logo

Vi har fått ny nettside. Det skulle vel bare mangle ettersom vi endret navn fra Linderud Grei Toppfotball til Grei Kvinner Elite i forkant av forrige sesong.

Besøk Grei Kvinner Elite

 

 

EirikGrei Kvinner Elite har nå tilsatt Eirik Tord Jensen som ny hovedtrener. Eirik har UEFA B-lisens og en spennende bakgrunn fra Drøbak Frogn og Østfold Fotballkrets. Eirik er 50 år og jobber til daglig som leder for Saab Technologies Norway AS.

Vi ønsker Eirik hjertelig velkommen i klubben. I tillegg til gode kvalifikasjoner som trener, har han også erfaring som vil hjelpe oss å bygge klubben videre.

 

 

 
Maja Nordahl

Høstens første hjemmekamp gav oss 3 viktige poeng og vi henger fortsatt med i toppen. I en til tider ruskete kamp er vi klart best i 90 + 4 minutter og registrer at vi fortsatt ikke har avgitt poeng på hjemmebane.

Continue reading »

 
IMG_4154

Det var klart for årets oppgjør på Greibanen. Byrival Lyn skulle gjeste Groruddalen og hadde store planer om å ta med seg alle poengene hjem. Grei ville det annerledes og sørget for sin 5. strake hjemmeseier.
Continue reading »

 
IMG_3940

Lørdag spilte Greijentene mot nyopprykkede Kaupanger på Løren kunstgress. Varmen satte sitt preg på kampen og etter en nervepirrende slutt kunne Grei-jentene strekke hendene over hode og juble for nok en hjemmeseier.

Continue reading »

 
IMG_3781

Etter en fotballfri helg var det klart for å dele ut poengene som skulle vært delt ut første serierunde. Grunnet flere u-landslagsspillere på Kongsvinger ble kampen da utsatt. Tirsdag kveld gjestet altså Kongsvinger Greibanen.

Continue reading »

 
IMG_3157

Kampen mot Fortuna denne søndags ettermiddagen ble mer spennende en hva som strengt tatt var nødvendig. Etter unormalt mye stang ut dukket Eli opp få minutter før slutt og sørget for at alle poengene ble igjen i Oslo.

Continue reading »

 
Amalie Ramadan

Igjen er det blitt helg og igjen skal det kjempes om poeng på grønne matter rundt om i det ganske land. For Greis del er det Fortuna Ålesund som må overvinnes om det skal bli 3 nye poeng på hjemmebane. Kampstart er 15.00 på søndag.

Continue reading »

 
IMG_2729

Litt forsinket kommer et kort referat fra kampen i Bergen hvor Grei startet best men hvor Åsane fort giret opp og tok tak.

Continue reading »

 
Silje Paulsen

Lørdag 4. Mai går turen til Bergen og Åsane for å møte det ubeseriede vestlandslaget. De stiller blant annet med to tidligere LGT-spillere i troppen. Etter fredagens snøfall er vi spente på baneforholdene i byen mellom de 7 fjell.

Continue reading »

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha