574876_195886167197757_100003291264336_289506_2080796558_n

I det jentene og dommerne spaserte ut på Solabanen for å sparke i gang kampen ble det reist spørsmål om sikkerheten rundt banen. På Sola drives det nemlig oppussing. Tartandekket rundt banen var fjernet og byttet ut med diverse anleggsmaskiner, og på langsiden var det en halv meter dyp grop fylt med steiner. Denne gropa var kun en halv meter fra sidenlinjen og skulle det bli en skulder mot skulder duell, takling eller liknende langs siden kunne det fort ha endte med at en av spillerne ville stupt ned i gropa og slått seg helseløs. For de som skulle ta innkast og cornere var det heller ikke spesielt mye å gå på, og vi husker alle hvor fatalt det ble for Ariela oppe i Tromsø.

Dommertrioen besluttet å flytte kampen over på kunstgresset. Etter at spillerne hadde fått byttet sko ble kampen tilslutt sparket igang 15. minutter forsinket.

Continue reading »

 

Lørdag 21.april spiller LGT året føste hjemmekamp på Greibanen kl. 13. Etter 1-0 seier over Fløya i første seriekamp, gleder vi oss til kampen mot Fortuna Ålesund. Etter gode publikumstall i i første serierunde, håper vi at mange tilskuere finner veien til Greibanen lørdag. Vis at Groruddalen er Norges mest folkerike dal. Møt opp. La oss sette ny publikumsrekord!

 

 

 
LGT

Endelig seriestart og den var en spent gjeng som entret Fløyabanen søndag ettermiddag. 7 av spillerne skulle prøve seg på dette nivået for første gang!

Continue reading »

 

Jentene er på plass i Tromsø og klare for å sparke igang årets 1. Divisjon mot Fløya. Med en tredjeplass i fjor og forsterkninger i troppen er det ingen enkelt kamp vi skal spille.

Det nye LGT med mange debutanter er klare for å gi nordlendingene kamp!

Troppen som er i Tromsø består av 15 spillere: Guro, Cecilie, Karoline, Anette, Ariela, Oda, Sandra, Marlene, Lena, Mia, Maria, Tale, Kaja, Siham og Stine

 

Marlene fornøyd med bursdag og scoringer

LGT spilte sin siste treningskamp før seriestart. Det ble 4-1 til LGT mot Skaphedin 2.påskedag i Telemarkshallen. Det var en god kamp for oss. De nye spillerne begynner å komme inn i spillestilen. Flere spillere er også små skadet, så det ble flere innbytter. 2 scoringer av bursdagsbarnet, Marlene Young. Forøvrig scoret også Lena og Tale.

Laget: Guro, Ari, Oda, Cecilie, Kaja, Tale, Marlene, Sandra, Lena, Maria og Siham. Innbyttere: Mia for Tale, Camilla for Ari.

 

 

 

Foran dagens kamp var nok vi litt ekstra spente. Med kun to treningskamper, og begge disse to mot guttelag, skulle vi i dag ha en, for oss, ”nivåtest” mot Fart. Fart, som vi nærmest har ”byttet plass med” etter fjorårssesongen.
Nettopp dette med ”nivåtest” preget oss sannsynligvis noe i kampens første del. I de første 20 minuttene eier Fart kampen. Vi henger ikke med, løper og jobber for dårlig. Når vi vinner ballen gir vi den alt for enkelt fra oss, vi tror vi har dårligere tid enn hva realiteten er. Fart har en stor målsjanse når deres spiss stikkes gjennom i det 9. minutt, men skuddet går utenfor. 4-5 cornere til Fart i løpet av de første 20 minuttene understreker overtaket. I det 22. minutt får de uttelling. Innlegg fra høyre kant, vår keeper Guro er på ballen, men gir en retur som deres angripende spiller får satt i mål.
Fart er fortsatt best de neste minuttene, men vi kommer mer og mer med, og i det 34. minutt har jeg notert på blokka ”vi er inne i kampen”. I omgangens siste 10 minutter er vi farlige inne i deres 16 meter men kommer ikke til skikkelige avslutninger på mål.


Når vi kommer ut til 2. omgang er vi tryggere defensivt, og fremover mer bevisste på hva vi skal gjøre. Etter 13 minutter gjør vi et fint angrep som gir oss utligning. Vi spiller oss opp på venstresiden, det slås inn sentralt i banen på Siham, som er ca 10 meter inne på deres banehalvdel. På høyresiden setter Mia tempo og pasningen fra Siham er god. Fra motsatt, sin venstre kant, gjør Maria et helhjertet og meget godt løp inn sentralt. En ny god pasning, nå fra Mia og inn til Maria omsetter hun til en fin scoring.

Fart har nok ballen litt mer enn oss også i 2. omgang, men vi skapte de klart største sjansene og burde satt ytterligere et par scoringer på slutten av kampen. Maria treffer tverrligger ned, som vi følger på med en heading som reddes på strek. Ariela slår et fint innlegg til Siham som får stå alene på 10 meter og skyte, – mot normalt skyter Siham utenfor.
Oppsummert: Vi kunne og burde avgjort kampen til vår fordel på slutten. Vi er glade for å se at vårt ”nye lag” har gode ferdigheter / gode spillere, men vi må forbedre lagspillet og samspillet. Noen må slippe ballen/spille den fra seg tidligere, noen må unngå å gjøre risikable avdriblinger i egen forsvarsfirer, andre må tørre å holde på ballen, ha tro på egne ferdigheter, ikke slå pasninger til dårligere plasserte spillere, vi må slå mindre feilpasninger. Vi har enda en drøy måned på oss til å forbedre oss! Både Fart og vi må bruke tiden godt!
Laget: Guro, Camilla (Mina 2. omg.), Eline (Karoline 67. min.), Oda, Ariela, Mia (Amalie 80. min), Sandra (Marthe 67. min), Lena, Marlene, Maria, Siham

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets, og sesongens første treningskamp ble i dag spilt inne i Manglerudhallen, – kampen ble spilt over 2 ganger 30 minutter. ”Nå er vi i gang!!!”. Yezzzzzzz!!!!


Vi har vært gjennom en spesiell fase, en tung fjorårssesong etterfulgt av en periode med mye usikkerhet. En del av fjorårets stall har valgt å forlate klubben. Nesten samtlige med ambisjon / ønske om fortsatt å spille i Toppserien. Det at spillere fra LGT tar plass i Toppserieklubber ser vi på med stolthet, men selvfølgelig også litt vemod. Det å miste gode spillere liker man selvfølgelig ikke i noen lag. Vi ønsker alle kun det beste i sine nye klubber!
 MEN, samtidig har det kommet nye spillere inn, og vi tar nå de første stegene i byggingen av et ”nytt lag”. Det blir en fin blanding med nytt, og en stamme av kontinuitetsbærere fra fjorårets lag! Alle som tar sine ”første steg” strever litt i starten, men vi skal raskt gjenvinne balanse og få fart på stegene!
Dette er et spennende og utfordrende prosjekt både for spillere og for trener-/støtteapparat. (Har du ambisjoner og kan tenke deg en utfordring i 1. divisjon / eller på vårt 2.-lag i 2.-divisjon må du gjerne ta kontakt!)
I DAG!
Med dette utgangspunktet spilte vi altså i dag sesongens første treningskamp. Vår hensikt var å se spillere i tiltenkte roller, samt øve lagets struktur.
I kampens første minutter vi litt nølende. Ingen av lagene etablerer noe klart overtak, men etter 7 minutter slår de i bakrom og deres hurtige spiss kan sette inn ledelse 1-0 Etter dette forbedrer vi oss klart, og kun 2 minutter senere har vi en stor sjanse til utligning. Ariella spiller ut til Arlinda på venstre kant. Arlinda slår et perfekt innlegg til Marlene, – hun tar ballen elegant ned men skuddet blokkeres. Mia er et ytterligere et par minutter senere gjennom, – hun slår ”45 ut” på Maria, – hun er hardt presset og skuddet går utenfor. Deretter er vi i nærheten, men mangler litt på de helt store mulighetene. Guttene fra MS er slett ikke ufarlige, og det er spesielt på hurtigheten de utfordrer oss. Vi må jobbe med vår presisjon, vi kommer under 2-0 etter at de bryter et av våre angrep når vi slår på tvers i midtbaneleddet. De kontrer hurtig og scorer.
I 2. omgang gjør vi bytter. I tilegg går Mia ut på venstre kant når Amalie kommer inn for Arlinda. Kampbildet forblir mye det samme som i første omgang. Vi er ved et par anledninger veldig nær scoring. Amalie er en trussel for et hvert forsvar, også for MS-gutta i dag. Hun setter press på deres forsvar og vinner ballen fint ved noen anledninger, og hun er nær på et par frispillinger fra Shiam. Shiam har også en kjempemulighet når hun inne i feltet mottar ballen fra Stine, men skuddet treffer uheldigvis Amalie. Midtveis i omgangen gikk MS opp til 3-0
Oppsummeringen blir: Vi ser helt konkrete ting som vi må jobbe med, MEN vi ser også gode kombinasjoner, kloke valg og glimtvis fin fotball.
Det er ingen tvil om at vi kan og skal legge innhold i ”Prosjekt T”, men vi må jobbe hardt!!
Laget: (1-4-4-2) Guro – Camilla (Eirin 2. omg.), Sandra, Oda, Ariella (Martine 45. min) – Marthe (Linda 45. min), Marlene, Lena, Arlinda (Amalie) – Mia, Maria (Shiam).

B.f.v: Karoline, Martine, Amalie, Linda, Lena, Stine, Marlene, Eirin, Arlinda, Marthe F.f.v: Oda, Shiam, Ariella, Maria, Mia, Sandra, Guro, Camilla

Laget i dag, b.f.v: Karoline, Martine, Amalie, Linda, Lena, Stine, Marlene, Eirin, Arlinda, Marthe. F.f.v: Oda, Shiam, Ariella, Maria, Mia, Sandra, Guro, Camilla

 

Som kjent hadde LGT negativ egenkapital ved rapporteringen  til NFF pr. 30.6. d.å. Sammen med tre andre Toppserieklubber, ble klubben pålagt ny rapportering pr. 31.10. d.å. Ved denne rapportering var LGTs egenkapital positiv og oppfylte på dette punkt lisenskravene.

 

 

Den pågående rettssak mellom LGT og trener Glenn Kleven, er nå avsluttet som forlikt. Partene er enige om at det nærmere innhold av forliket, skal være konfidensielt.

 

Vi ønsker alle våre støttespillere og forbindelser en riktig god jul!!!!

 

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha