admin

 

 

EirikGrei Kvinner Elite har nå tilsatt Eirik Tord Jensen som ny hovedtrener. Eirik har UEFA B-lisens og en spennende bakgrunn fra Drøbak Frogn og Østfold Fotballkrets. Eirik er 50 år og jobber til daglig som leder for Saab Technologies Norway AS.

Vi ønsker Eirik hjertelig velkommen i klubben. I tillegg til gode kvalifikasjoner som trener, har han også erfaring som vil hjelpe oss å bygge klubben videre.

 

 

 

På grunn av hendelsen i Oslo og på Utøya blir tirdagens kamp mot Klepp utsatt.

 

Linderud Grei Toppfotball arrangerer fotballskole for jenter fra 27.juni-1.juli.

Klikk på bildet for mer informasjon.

 

Alle Toppserieklubbene som trenger transport fra Gardermoen til Linderud-Grei og andre klubber i Oslo-området får spesialpris hos buss-selskapet HMK. Kontakt Morten Sørlie på telefon 98258888. Opplys om at du ønsker Linderud-Grei-avtalen.

 

Linderud-Grei Toppfotball støttes av Thon Hotell Linne som gir spesialpris til alle Toppserieklubber som skal spille mot Linderud-Grei. Hotellet ligger i kort avstand fra Greibanen.

Ta kontakt på 23 17 00 00.

 

Selvom vi scoret vårt første toppseriemål og spilte mye finere fotball enn Amazon Grimstad, endte kampen 1 – 1.

Se kampreferat her:

 
LGT- jentene, med Mari Kamlo i spissen, holder nå på med å lage en sang som skal spilles over høyttalerne på Greibanen. ”Jentene skrev en sang på treningsleir i Tyrkia, så teksten måtte endres noe” melder Kalmo.
 
Vår unge spiller Nina Thorne er nå på vei hjem fra landslagsamling i Østerrike. På grunn av all asken fra Island, skal de kjøre en 35 timer lang busstur hjem til Norge. Nina melder på sin Facebook-side at “den lange reisen begynt!!! Bare 22 timer igjen med buss : )”. Nina har var skadeutsatt den siste tiden og var lenge usikker på om hun måtte melde frafall før samlingen. Jentene har spilt mot Finland, Tyskland og Østerrike….
 

Den kanadiske landslagspilleren, Sasha Andrews blir snart spilleklar for LGT. Hun er 27 år og har 47 landskamper for Kanada.

Vi ønsker Sasha hjertelig velkommen til laget vårt.

 
grasrotlogo

Vil du støtte Linderud-Grei Toppfotball?

Linderud-Grei Toppfotball sitt organisasjonsnummer: 991 057 242

Grasrotandelen er en ordning hvor du som registret spiller hos Norsk Tipping kan velge et lag eller en forening som du ønsker å støtte direkte.
Oppgi Linderud-Grei sitt organisasjonsnummer 991 057 242 når du besøker din kommisjonær neste gang.
Vi ønske å oppfordre deg til å støtte Groruddalens spennende satsing på et topplag for Kvinner.
Spiller du på Norsk Tipping vil 5% av din innsats kanaliseres direkte til vår klubb.

Mer informasjon finner du på www.grasrotandelen.no

Alle rettigheter © 2011 Linderud Grei Suffusion theme by Sayontan Sinha